Radio cu ceas desteptator

Daca nu mai suportati soneria ceasului desteptator si cautati o modalitate mai linistita de a va incepe ziua, radioul cu ceas este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Iata cum il puteti alege:

- optati pentru un ecran translucid, dar care sa nu va impiedice sa dormiti din cauza luminozitatii sale excesive (ecranele LCD sunt in general o alegere buna);
- puteti cauta desteptatoare cu vibratii sau care simuleaza lumina zorilor, in caz ca sunteti "alergici" la muzica;
- alegeti un radio cu ceas care dispune de functia "snooze" ce va permite sa relansati alarma peste cateva minute daca sunteti prea obosit (fie vorba intre noi este mai sanatos sa va treziti in momentul in care alarma suna prima data);
- unele ceasuri desteptatoare propun o sonerie cu intensitate progresiva, sunetul creste in intensitate fara sa va deranjeze in timpul unui vis;
- este un avantaj daca aparatul radio cu ceas are o baterie integrata, in cazul unei pene de curent aceasta preia sarcina de a alimenta desteptatorul si evita astfel oprirea totala a ceasului.

1. Radio cu ceas Philips AJ3231/12

Acest radio de la Philips dispune de ceas digital, tuner FM, MW, alarma buzzer sau radio si functie de repetare alarma. Aparatul are un design modern, se potriveste perfect aproape in orice incapere. Timerul Sleep va permite sa setati oprirea automata a aparatului, putand astfel sa adormiti ascultand postul de radio preferat.

Vezi pret radio Philips


2. Radio cu ceas SONY ICF-C205S

Acest radio Sony desi nu este atragator din punct de vedere al design-ului, este foarte practic, are foarte multe functii utile precum timer oprire automata, baterie pentru pastrare ora in caz de oprire electricitate, amanare alarma. Pretul este foarte bun avand in vedere functiile de care dispune.

Vezi pret radio Sony


3. Radio cu ceas AKAI AR321S

Un aparat radio deosebit cu foarte multe functii utile: lampa birou, functie sunrise, 2 alarme, snooze, termometru, calendar, sunete naturale, sleep timer.

Vezi pret radio Akai


4. Ceas desteptator TELETECH LT364

Ceas cu tuner FM, are veioza care permite reglarea intensitatii luminoase (se poate alege culoarea luminii), poate fi setat sa te trezeasca cu sunete din natura.

Vezi pret ceas desteptator Teletech

 
 

© 2014 Cel mai bun pret