Cel mai bun storcator de fructe si legume

Atunci cand doriti sa va cumparati un storcator trebuie sa va ganditi cat de des il veti folosi si cum doriti sa-l utilizati, unele persoane isi aleg un storcator doar pentru citrice pentru ca doresc sa-l foloseasca numai atunci cand isi prepara un fresh de portocale, in timp ce alte persoane isi doresc sa aiba posibilitatea de a stoarce sucul din mai multe fructe si legume.
Un storcator bun trebuie sa aiba un tub de alimentare mai larg, astfel incat sa nu fii nevoit sa tai fructele in bucatele foarte mici, trebuie sa fie usor de curatat, sa aiba container pentru suc (cu marcaj) si container pentru pulpa care ramane dupa stoarcere (in acest fel se pot elimina resturile mai usor).
Majoritatea storcatoarelor au doua viteze, una pentru fructe moi si una pentru fructe tari.
Un sistem de siguranta este necesar, aparatul nu trebuie sa porneasca daca elementele componente nu sunt prinse corespunzator.
Garantia trebuie sa fie de cel putin un an.

1. Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y

Citeste opiniile cumparatorilor

Vezi pret storcator de fructe si legume

Este cel mai popular storcator de fructe in acest moment, este un produs de calitate la un pret foarte bun, are o putere de 800 W, recipient pentru pulpa de 2L, recipient pentru suc gradat de 1L, 2 trepte de viteza.
Dispune de un accesoriu pentru impingere, sita din inox, sistem anti-alunecare si este foarte usor de spalat.
Carcasa este din plastic si este de culoare galben / alb.

2. Storcator de fructe Heinner CMX-1000

Citeste opiniile cumparatorilor

Vezi pret storcator de fructe

Storcatorul de fructe Heinner are o putere de 1000 W, un recipient pentru pulpa cu capacitatea de 2.5L si un recipient pentru suc de 1.2L, 1 treapta de viteza si tub larg pentru alimentare. Dispune de functia de blender, accesoriu de impingere, sita din inox, rasnita.

3. Storcator de fructe Heinner TurboMax XF-8080-RD

Citeste opiniile cumparatorilor

Vezi pret storcator de fructe

Storcatorul de fructe Heinner Turbomax are o putere de 850 W, recipient pentru pulpa cu capacitatea de 2L, recipient suc de 1L, tub larg pentru alimentare, 2 trepte de viteza, accesoriu pentru impingere, sita din inox.



 
 

© 2014 Cel mai bun pret