Cele mai bune jocuri pentru XBOX 360

Xbox 360 este a doua consola de jocuri produsa de Microsoft dupa Xbox si concureaza pe piata cu Sony Playstation 3 si Nintendo Wii.
Cele mai importante caracteristici ale Xbox 360 sunt serviciul integrat Xbox Live ce permite jucatorilor sa concureze online, ofera posibilitatea de a descarca jocuri, demo-uri, trailere, seriale TV, muzica si filme. Xbox 360 ofera de asemenea acces la aplicatiile cu continut specific anumitor regiuni precum Netflix in SUA sau Sky Go in Marea Britanie.
In 2010, Microsoft a anuntat o versiune redesenata a acestei console cu un design mai subtire in comparatie cu modelul anterior, Wi-Fi integrat (standardele 802.11 b/g/n), 5 porturi USB 2.0 si un port special AUX.
Am selectat mai jos cateva dintre cele mai apreciate jocuri de catre gamerii romani.

Forza Horizon pentru Xbox 360


Forza Horizon promite sa duca libertatea drumurilor deschise la un nou nivel. Exploreaza spatii vaste si variate, intra in echipa cu prietenii sau concureaza cu rivali online. Arata-ti calitatile unice de sofer si vei deveni o vedeta a lumii motorsportului.

Vezi pret joc

Halo 4 pentru Xbox 360


Master Chief revine pentru a lupta impotriva raului. Naufragiat pe o lume misterioasa, infrunta inamici noi si tehnologii letale, universul nu va mai fi niciodata la fel.

Vezi pret joc

Dishonored pentru Xbox 360


Foloseste umbra si sunetul in avantajul tau pentru a-ti croi drumul in tacere printre inamici. Lumea Dishonored reactioneaza in functie de modul tau de joc. Combinand o suita de abilitati supranaturale si arme vei avea mai multe moduri de a depasi obstacolele si de a elimina tintele.

Vezi pret joc

FIFA 2013


FIFA 2013 surprinde actiunea si imprevizibilitatea fotbalului real. Jocul creeaza o adevarata batalie pentru posesie de-a lungul intregului teren, ofera libertate si creativitate in atac si conecteaza fanii la inima acestui sport prin EA Sports Football Club. Jocul ofera inovatii in gameplay care revolutioneaza inteligenta artificiala. FIFA 2013 cu Kinect iti permite sa folosesti comenzi vocale pentru a organiza echipa si tactica fara sa fii nevoit sa pui pauza jocului.

Vezi pret joc

Medal of Honor - Warfighter


Folosind puterea tehnologiei de maine pe platformele actuale, engine-ul Frostbite 2 ofera o fidelitate audio si video incredibila pentru a spori intensitatea luptei si pentru a livra cea mai autentica experienta de razboi.

Vezi pret joc

 
 

© 2014 Cel mai bun pret